mandag 7. mars 2011

Labor day, Western Australia--->

Eyyy guys! wazz'up??

I dag er det altså "a public holiday" kalt Labor Day i Western Australia. Slik som vi har første mai. Det er dagen for å feire alt du har oppnådd både økonomisk og sosialt i arbeidet ditt og  feires faktisk forskjellig rundt om i landet, eller, kontinentet om du vil det. Australian Capital Territory, New South Wales og South Australia feirer første mandagen i oktober, i Victoria og Tasmania feires det andre mandagen i mars, altså neste mandag, mens i Queensland og Northern Territory feires den første mandagen i mai. Eller, det er ikke akkurat noe spesiell feiring tror jeg. Ikke som vi har merket iallefall. Vi var på stranden og der var det jo mye folk. Men er jo sikkert flott å ha fri, for dem som arbeider..hihi..

Det blåste veldig mye i dag. Ganske merkelig følelse å gå ute, for du følte den varme solen og ble varm av å gå, men likevel var vinden så kald at jeg, ikke Andreas..i forhold til han er jeg bare en frostmakk visst, kjente huden bli iskald av den.

Ganske godt stykke altså!
Fra 3 Templetonia avenue, Sorrento til Trigg Island cafè i Trigg... til sammen 1,2 mil frem og tilbake! og vi hadde bare en liten time på stranden... Slitne i kveld ja!



 Surfere som e ute og teste bølgene
 Trenge som regel en pause han der.. ;)

Var ikke lenge vi var på stranden. Det blåste voldsomt, så vi hadde sand "all over" etter ikke lenge. Så da bare det hjemover.. Hadde tenkt å ta bussen hjem, men vi gikk og gikk og gikk, så plutselig kjørte bussen forbi. Og da var det vel bare å gå videre.


 Strannå me va på. Va en store park på siå me folk som spiste osv. Men strannå jekk rundt der en ikje ser på bilde, og strakk seg 1,6 km bortøve.




Linselus t høyre deranne, tar nok itte faren
Videre frammøve der e mot hjem..



Regne med me får se marr av dette når me reise øst øve t Cairns osv.

Chantelle har bakt "banana bread" i dag. Kjempe godt! smakte det bare ferskt, men skal visst også være veldig godt som ristet.

Banana Bread:
  • 2 cups plain flour
  • 2 teaspoons baking powder
  • 1 teaspoon ground cinnamon
  • ½ cup caster sugar
  • ½ cup brown sugar
  • 2 eggs, lightly beaten
  • 1/3 cup (80mL) oil
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • 4 ripe bananas, mashed
  • Butter and honey, to serve
Method:
Preheat the oven to 180°C. Grease and line the base of a loaf pan (mine is 11cm x 21cm).
Sift the flour, baking powder and cinnamon into a large bowl. Stir in the sugars. In a separate bowl, combine the eggs, oil and vanilla. Add to the dry ingredients with mashed banana and fold until just combined - do not overmix.
Place in the loaf pan and bake for 50 minutes or until a skewer inserted into the middle of the loaf comes out clean. Allow to cool for 10 minutes, then remove to a wire rack and slice thickly. Serve spread with butter and drizzled with honey.

                                                                  >  Bon Appetit <

Da var det igjen tid for senga.. Dere får ha en fin dag videre! Så skal vi ha en fin natt ;)

3 kommentarer:

  1. Eg må sei eg beundr gåingen dokkars, skikkelige backpackere? Hadde egentligt ikkje peiling på at Andreas va så flinke te å gå.....eg har jo kjørt an øvealt. Linseluså har det ikkje itte meg, må ver morå.

    SvarSlett
  2. Ja,dokker e gode t å gå, men dokker må vel få ut litt så e vant med å trena og jobba mye :=) Kjenne det rykke veldigt i badelystå mi av adle de nydelige bildene. Takk for ei oppskrift eg absolutt sga prøva.Kleeeeem!!!

    SvarSlett
  3. Må sei eg e imponerte øve skrivingå di Line!!! Kjekt å fylla med dokke:-) her me sitte i regn og vind!!
    klem:-)

    SvarSlett